Tomas Niemistön pedaalilauta esittelyssä

Robinin bändissä soittava Tomas Niemistö on yksi nuoremman sukupolven osaavimmista kitaristeista. Peter Lerchen opissa ollut taituri käyttää keikoillaan Musicom Lab EFX -loopperia, jolla hän vaihtaa pedaalien lisäksi myös digitaalisten efektien presettejä. Backstage povaa Tomakselle pitkää ja menestyksekästä uraa. Video on osa YLE:n Pelit ja Vehkeet- sarjaa.

4.9.2015 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on Jean Sibeliusta fanittava entinen stoner-rokkari, toinen Custom Soundsin omistajista sekä Custom Boards -pedaalilautakonseptin kehittäjä.

TILAA BACKSTAGE-BLOGI SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

POIMINTOJA TOMASIN PEDAALILAUDASTA:

Wampler Euphoria

Wampler Euphoria tarjoaa Dumble-tyylisen overdrivesoundin sadasosalla alkuperäisen vahvistimen hinnasta. Mukana kolme erillistä särökytkentää omilla uniikeilla soundeillaan. Säädöt eivät vain väritä soundia, vaan vaikuttavat pedaalin soittotuntumaan.
189,00 €
Osta

Fulltone 70 BC-108C Fuzz

Fulltone 70 BC-108C Fuzz on 1970-luvun alun piiitransistoriajan Fuzzfaceen perustuva ärhäkkä fuzz. Tässä pedaalissa on kaksi tarkoituksella epätasapainossa olevaa transistoria, joilla saadaan aikaan harmonisesti epälineaarinen säröytyminen. BC-108-transistorien ansiosta pedaalin soundi on putkimainen ja harmonisesti rikas.
189,00 €
Osta
comments powered by Disqus