Strymonin haastaja on täällä!

Kauan sitä kestikin, nimittäin Strymonin valtakautta. Tämä amerikkalainen edelläkävijä oli vuosia ykkösnimi digipedaalimarkkinoilla. Nyt sille on saatu vakavasti otettava kilpailija.

ETSIMME KIIVAASTI viime tammikuun NAMM:issa kiinnostavia merkkejä. Kysellessämme tutuilta valmistajiltamme uutuksista, moni toisti samaa - käykää tsekkaamassa Source Audio.

Olimme pitäneet heidän kehitystään silmällä jo jonkun aikaa, ja saaneet vihiä tulevasta. Nyt odottamamme Nemesis Delay oli julkaistu. Kävimme kuuntelemassa pedaalia ja jopa messujen hälyssä sen soundi soi kristallinkirkkaana. Seuraavana päivänä neuvottelimme sen edustuksesta Suomessa. Iloksemme Source Audion valinta päätyi isojen maahantuojien sijaan pieneen erikoiskauppaamme.

Nemesis Delay on erittäin vakuuttava kapine. Sen käyttöä ohjailee ilmainen Neuro-mobiiliapplikaatio, jonka avulla soittaja pääsee käsiksi delay-soundien pienimpiinkin yksityiskohtiin. Tämä tekee pedaalin käytöstä musikaalista ja mikä tärkeintä - hauskaa.

Laite on kokeiltavissa showroomissamme Kruununhaassa. Koko maata palvelee alta löytyvä Tuomo Bormanin demo sekä linkki verkkokauppaamme, josta löydät pedaalin tarkemmat speksit.

11.5.2016 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on Brian Enon avulla itsensä elinvoimaisena pitävä entinen stoner-rokkari, toinen Custom Soundsin omistajista sekä Custom Boards -pedaalilautakonseptin kehittäjä.

Source Audio Nemesis Delay

Source Audio Nemesis Delay on ensimmäinen vakava haastaja Strymon Timelinelle. Nemesis sisältää 24 erilaista delaysoundia, 128 presettiä, stereo- ja MIDI-liitännät ja tap tempon. Neuro-mobiiliapplikaation avulla voit säätää lisäparametreja, tallentaa ja jakaa henkilökohtaisia asetuksia ja ladata lisää delaysoundeja pedaaliin. Neurosta on omat versionsa Androidille ja iOS:lle.
349,00 €
Osta

 

comments powered by Disqus