Petteri Sariolan kitarakamat esittelyssä

Petteri Sariolan tapa käyttää efektejä on upeaa kuunneltavaa. Soittajana hän on myös ainutlaatuinen. Oli hauska kuulla, että hänen vaikutteensa ovat osittain klassisessa kitarassa ja sähköbassossa. Tämä auttaa ymmärtämään paremmin hänen soittotyylinsä muodostumista. Tällä hänen levyjulkaisukeikkansa soundcheckissä kuvatulla videolla Petteri käy efektejään ja niiden reititystä läpi.

2.7.2014 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on toinen Custom Soundsin omistajista ja parantumaton kitaralaite-entusiasti.

PETTERI SARIOLAN SOUNDIN KULMAKIVET:

  • Digitech Whammy 5th Generation klassinen Whammy-soundi aiempaa sukupolvea pienemmässä paketissa ja uusilla ominaisuuksilla höystettynä. Uusin Whammy on myös True Bypass-kytkennällä varustettu, joka on huima parannus vanhoihin versioihin verrattuna. Vanhempien Whammyjen bypass on sanalla sanottuna hirveä.
  • Strymon Timeline 12 erilaista viivesoundia lähes rajattomilla muokkausmahdollisuuksilla. Kuin Line6:n DL-4 nykypäivään päivitetttynä. 200 muistipaikkaa suosikkisoundeillesi. Täydellisesti midiohjattavissa. Sisältää myös 30 sekunnin stereoloopperin.

  • Boss OC-3 Super Octave kolme erilaista alaoktaaviefektiä. Monista muista oktaavereista poiketen OC-3 träkkää myös sointuja Poly-moodissa. Erilliset liitännät bassolle ja kitaralle.

comments powered by Disqus