Mikko Kosonen ja soitinten kuningas

Mikko Kosonen on rouhean sielukas kitaristi, jonka tyyli taipuu monenlaiseen musiikkiin. Hän on myös perustanut Facebookiin suositun Soitinten Kuningas -ryhmän, joka on tarjonnut inspiraatiota maamme kitaristeille jo muutaman vuoden ajan. Video on osa YLE:n Pelit ja vehkeet- sarjaa. Mikko on myös tänään vieraana Radio Helsingin Kuusikielinen taivas -ohjelmassa klo 18–20. Käpertykäämme siis kaikki pimeyttä pakoon vastaanottimiemme ääreen.

Custom Boards uudisti sittemmin Mikon pedaalilaudan niin, että digitaalisten efektien parametrit ovat MIDI-ohjattavissa. Myös vahvistinohjaus saatiin integroitua lautaan asennetun RJM:n kontrollerin avulla. EDIT 2.5.2016

25.11.2015 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on Brian Enon avulla itsensä elinvoimaisena pitävä entinen stoner-rokkari, toinen Custom Soundsin omistajista sekä Custom Boards -pedaalilautakonseptin kehittäjä.

TILAA BACKSTAGE-BLOGI SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

POMINTOJA MIKON PEDAALILAUDASTA:

Simble Predriver

Simble Predriver ei ole pelkästään etuvahvistin, vaan samanaikaisesti etuvahvistin, boosteri, kompressori ja yläharmonioiden tehostaja. Tämä kaikki on kontrolloitavissa soittodynamiikkasi ja kitarasi volumepotikan avulla. Simble Predriverissa itsessään on vain yksi potikka, joten sen säätämiseen ei tuhraudu aikaa.
169,00 €
Osta

Strymon Big Sky Reverb

Strymon Big Sky sisältää 12 erilaista kaikusoundia lähes rajattomilla muokkausmahdollisuuksilla. Valikoimassa on mukana niin klassisia reverb-soundeja kuin myös aivan uudenlaisia soundeja, joista kaikki ovat MIDI-ohjattavissa. mukana klassisien tilaefektien lisäksi soundeja, joita ei ole aiemmin ollut olemassakaan. Strymon Big Sky antaa sinulle 12 erilaista studioluokan kaikusoundia lähes rajattomilla muokkausmahdollisuuksilla.
529,00 €
Osta

 

comments powered by Disqus