Apocalyptican ja Apulannan teknikko kertoo keikkailun haasteista

Janne "Mehtis" Metsola on tehnyt pitkän uran kitarateknikkona. Hän pistäytyy aika ajoin Custom Soundsilla päivittämässä kuulumisiaan. Tässä klipissä keskustelemme Kemperin vahvistimesta ja riderin tärkeydestä teknikon työssä.

5.10.2015 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on Jean Sibeliusta fanittava entinen stoner-rokkari, toinen Custom Soundsin omistajista sekä Custom Boards -pedaalilautakonseptin kehittäjä.

TILAA BACKSTAGE-BLOGI SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

TEKNIKKOJEN SUOSIKKIVÄLINEITÄ:

String Stretcha

Kitaran kielet venyvät aina uusina. Niitä pitää venyttää, että ne pitäisivät vireensä ennen tärkeää keikkaa. Tämä aiheuttaa ongelman, sillä kitaran kieli vaurioituu sitä venytettäessä. Sen intonointi vaikeutuu ja kielet kuluvat nopeammin loppuun. String Stretcha ratkaisee kaikki nämä ongelmat kertaheitolla. Sen avulla voit venyttää uudet kielet tasaisesti. Tämä pidentää kielten elinikää, pitää kielen intonaation kunnossa ja takaa että kitarasi pysyy keikalla vireessä.
17,90 €
Osta

Rene Martinez Graphit Guitar Lube

Ammattimainen voiteluaine kitaralle kaikkiin käyttötarkoituksiin. Vireongelmat aiheutuvat monesti siitä, että kieli jää 'kinnaamaan' esim. venyttäessä tai vibrakampea käytettäessä. Stevie Ray Vaughanin ja John Mayerin kitarateknikon Rene Martinezin kehittämä Graphit All Guitar Lube poistaa vireongelmat parantamalla kielen liikkuvuutta. Se soveltuu käytettäväksi kaikissa kielen kontaktipisteissä: satulan urissa, tallapaloissa ja vibrakammessa. Yksi nuppineulanpään kokoinen pisara Rene Martinezin Graphit All -lubrikanttia ratkaisee ongelmat.
19,90 €
Osta

 

comments powered by Disqus