Pedaalilaudan rakentajan ABC

  • Haluatko hyvän soundin?
  • Oletko rakentamassa omaa pedaalilautaa, mutta epävarma sen kytkennöistä?
  • Huriseeko tai pätkiikö laitteistosi?

Järjestämme sunnuntaina 1.11.2015 klo 14–20 Kruununhaan-liikkeessämme pedaalilautakoulutuksen. Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat rakentaa oman pedaalilautansa häiriövapaaksi ja varmatoimiseksi. Saat täsmäapua oman lautasi ongelmiin tai opit alusta alkaen miten pedaalilauta kasataan. Koulutuksessa paikan päällä on kaksi Custom Boardsin teknikkoa, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ongelmasi ja suunnittelemaan juuri oman näköisesi pedaalilaudan. Voit ottaa mukaan oman boardisi tai kuvan siitä. Kuvaamme luento-osuudet ja tiivistämme opit paketiksi, jonka saat jälkikäteen sähköpostiisi.

Päivän kruunaa artistivieraamme Pekka Kuusisto. Pekka käyttää efektejä ennakkoluulottomasti hyväkseen sähköviulunsa kanssa. Etenkin hänen tapansa käyttää looppereita on vallankumouksellinen. Hän kerrostaa soitostaan useita eri tasoja, joita hän sitten efektoi haluamallaan tavalla.

Koulutuspäivä maksaa 100 €/henkilö (sis. kahvi- ja voileipätarjoilun). Jotta kukin saa riittävästi apua oman lautansa kanssa. 

Otamme kurssille vain kymmenen ensimmäisenä lippunsa lunastanutta. Toimi siis nopeasti! 

HUOM! Tilaisuus on loppuunmyyty. Jos haluat tietoa tulevista koulutustapahtumista, tilaa ilmainen Backstage-blogi suoraan sähköpostiisi, näin saat aina ensimmäisenä tietoa tapahtumistamme.

TILAA BACKSTAGE-BLOGI TÄSTÄ LINKISTÄ

EDIT 12.11.2015 Kuvia koulutuksesta Custom Soundsin Facebook-sivuilla

 

Kuvia viime viikon Pedaalilaudan Rakentajan ABC-koulutuksesta. Voisin sanoa, että sessio oli menestys ja olin kuin...

Posted by Custom Sounds Finland on Wednesday, 11 November 2015


Koulutus: PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC

Aika:
Sunnuntai 1.11.2015

Paikka:
Custom Sounds ja Custom Boards, Meritullinkatu 15, 00170 HELSINKI

Kouluttajat:
Kimmo Aroluoma, Custom Boardsin perustaja ja pitkän linjan kiertueteknikko (mm. HIM, The Rasmus, Amorphis, Michael Monroe)
Eetu Lehtinen, Custom Boardsin teknikko ja mies lukuisten tyytyväisten asiakkaidemme lautaprojektien takana

Ohjelma:

14.00 Pedaalilautojen ABC
Kimmo Aroluoma avaa koulutuksen ja käy läpi, mistä seikoista koostuu ammattimainen pedaalilauta.

14.30 Efektien oikea järjestys
Kimmo ja Eetu näyttävät, mikä on oikea tapa kytkeä efektit pedaalilautaan. Kuulet omin korvin kaikki eri efektityypit sekä sen, miten ne toimivat yhdessä ja erikseen. Kimmo kertoo, miten sääntöjä kannattaa ja voi rikkoa.

15.30 Näin teet omat välijohtosi
Vierailemme Custom Boardsin tiloissa, ja saat ensikäden opetusta johtojen kasaamisessa. Eetu näyttää, miten kasaat oikein erilaiset DIY-johdot, kolvaat varmatoimiset johdot ja miten teet itse vahvistimelle menevän johtoviuhkan.

16.30 Pääse eroon häiriöäänistä lopullisesti
Kimmo näyttää kaikki mahdolliset häiriöäänet kitarajärjestelmässä ja kertoo, miten niistä päästään eroon pysyvästi. Kuulet omin korvin mitä eroa on hurinalla, suhinalla, kihinällä, vinkunalla ja brummilla.

17.30 Kahvi- ja voileipätauko

18.00 Pedaalilautaan käsiksi
Eetu ja Kimmo näyttävät, mitä onnistunut pedaalilaudan suunnittelu pitää sisällään. Opit kiinnittämään pedaalit oikein, laskemaan pedaalien virrantarpeen, kiinnittämään virtalähteen ja reitittämään johdot oikein. Tuloksena on käyttövalmis pedaalilauta.

19.00 Artistivieras: Pekka Kuusisto
Illan päätteeksi viulisti Pekka Kuusisto esiintyy ja kertoo omasta pedaalilaudastaan. Hän näyttää, miten sähköviulun ja kitaran efektoiminen eroavat toisistaan, ja kertoo, millä efekteillä hän höystää soittoaan.

20.00 Tilaisuus loppuu

Custom Boards-laudat ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa suuren suosion. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kahden vuoden aikana liki sata pedaalilautaa erityylisille muusikoille. Suunnittelustamme ovat hyötyneet blues- ja rock-kitaristit, basistit, kosketinsoittajat, viulistit, trumpetinsoittajat, metallikitaristit ja elektronisen musiikin taitajat.

Asiakkaitamme ovat Anssi Kela, Arto Tuunela, Erja Lyytinen, Esa Kuloniemi, Janne Puurtinen, Jussi Jaakonaho, Kie Von Hertzen, Pekka Kuusisto, Rane Raitsikka, Tuomas Wäinölä, Varre Vartiainen ja monet muut.

KATSO PEDAALILAUTAGALLERIAMME TÄÄLTÄ

TILAA BACKSTAGE-BLOGI SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

comments powered by Disqus