Custom Boardsin koulutukset jatkuvat - opi huoltamaan soittokamasi

  • Miten huollat kitarasi?
  • Miten pidät soittimesi vireessä koko keikan ajan?
  • Miten pidät vahvistimesi kunnossa?
  • Miten kasataan ammattimainen, kiertueita kestävä pedaalilauta?

Järjestämme sunnuntaina 13.3.2016 vuoden ensimmäisen Custom Boards- koulutuksen. Kurssi on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa, miten omat soittokamansa saa pidettyä kunnossa. Kouluttajina toimivat Custom Soundsin kitarahuoltaja ja kaksi Custom Boardsin teknikkoa, jotka auttavat sinua ratkomaan ongelmiasi ja pärjäämään laitteistosi kanssa täysin itse. Käymme läpi soittimet, johdot, pedaalilaudan, vahvistimen ja kaiuttimet niiden yleisimpien ongelmien kautta. Opit tekemään pikahuollon vahvistimellesi turvallisesti ja helposti. Kuvaamme luento-osuudet ja tiivistämme opit paketiksi, jonka saat jälkikäteen sähköpostiisi.

Päivän kruunaa artistivieraamme Erja Lyytinen. Puhumme Erjan kanssa keikkailun haasteista ja kitaroiden ja vahvistimien huollon tärkeydestä ammattimuusikon näkökulmasta. Erja esittelee meille slide-soittoa ja miten hän käyttää efektejään hyödyksi keikoilla. Käymme myös läpi hänen koko keikkakalustonsa “plektrasta kartioon” -periaatteella.

Koulutuspäivä maksaa 100 €/per henkilö (sisältää kahvi- ja voileipätarjoilun).

HUOM! Tilaisuus on loppuunmyyty. Jos haluat tietoa tulevista koulutustapahtumista, tilaa ilmainen Backstage-blogi suoraan sähköpostiisi, näin saat aina ensimmäisenä tietoa tapahtumistamme.

TILAA BACKSTAGE-BLOGI TÄSTÄ LINKISTÄ

Otamme kurssille vain kymmenen ensimmäisenä lippunsa lunastanutta. Kaikki kurssimme ovat olleet loppuunmyytyjä, joten jos haluat mukaan, toimi nopeasti!

Koulutus: SOITTOKAMOJEN HUOLTO

Aika:
Sunnuntai 13.3.2015 klo 14-20

Paikka:
Custom Sounds ja Custom Boards, Meritullinkatu 15, 00170 HELSINKI

Kouluttajat:

Kai Järvinen, entinen keikkakitaristi ja nykyinen Custom Soundsin soitinhuoltaja
Kimmo Aroluoma, Backstage-blogin pitäjä ja pitkän linjan kiertueteknikko
Eetu Lehtinen, Custom Boardsin pedaalilautateknikko ja mies lukuisten tyytyväisten asiakkaidemme pedaalilautaprojektien takana

Ohjelma:

14.00 Alkukahvit, tutustumista kouluttajiin ja tiloihin
Kimmo Aroluoma avaa koulutuksen ja toivottaa vieraat tervetulleeksi.

14.30 Kitaran huollon perusteet
Käymme läpi kitaran perushuollon ja mm. nauhojen tasoittamisen perusteet. Kai Järvinen opastaa, miten kitara saadaan parhaisiin mahdollisiin säätöihin. Voit myös kysyä sinua askarruttavia seikkoja kitaran huoltamisesta ennakkoon tai paikan päällä.

15.30 Miten kitarasta pidetään huolta keikoilla?
Moni soittaja kärsii kielen katkeamisista ja kitaran epävireisyydestä keikan aikana. Kimmo Aroluoma näyttää, miten kitara pidetään vireessä läpi keikan.

16.30-17.00 Kahvi- ja voileipätauko Custom Boardsin tiloissa

17.00 Miten pidät oman vahvistimesi kunnossa?
Kimmo Aroluoma käy maanläheisesti läpi vahvistimen toimintaperiaatteet ja yleisimmät viat. Jokainen pystyy oppimaan vahvistinhuollon perusteet ilman aikaisempaa kokemusta.

18.00 Erja Lyytisen soittokamojen läpikäynti
Custom Boardsin Eetu Lehtinen kertoo Erja Lyytisen pedaalilaudan suunnittelusta, modifioinnista ja johdottamisesta. Näet, miten ammattimainen pedaalilauta kasataan ja millä perustein efektit on reititetty.

19.00 Artistivieras: Erja Lyytinen
Erja Lyytinen on yksi Custom Boardsin ensimmäisistä asiakkaista. Vuonna 2012 rakennettua pedaalilautaa on päivitetty sittemmin moneen kertaan. Erja kertoo valitsemistaan pedaaleista ja miten hän käyttää niitä bändinsä kanssa. Kuule, miten slidesoittoa sävytetään delaylla ja miten luodaan rouhea bluessoundi usean eri gainstagen avulla. Keskustelemme myös Erjan keikkakalustosta ja sen käyttäytymisestä vaativissa olosuhteissa.

20.00 Tilaisuus päättyy

Custom Boards -pedaalilaudat ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa suuren suosion. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kahden vuoden aikana liki sata pedaalilautaa eri tyylisille muusikoille. Suunnittelustamme ovat hyötyneet blues- ja rock-kitaristit, basistit, kosketinsoittajat, viulistit, trumpetinsoittajat, metallikitaristit ja elektronisen musiikin taitajat.

Asiakkaitamme ovat mm. Anssi Kela, Arto Tuunela, Linde Lindström, Esa Kuloniemi, Janne Puurtinen, Jussi Jaakonaho, Kie Von Hertzen, Pekka Kuusisto, Rane Raitsikka, Tuomas Wäinölä ja Varre Vartiainen.

KATSO PEDAALILAUTAGALLERIAMME TÄÄLTÄ

TILAA BACKSTAGE-BLOGI SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

comments powered by Disqus