Haloo Helsinki! Hartwall-areenalla

Haloo Helsinki! Hartwall-areenalla oli paitsi visuaalisuuden myös soundien juhlaa. Kaikki kitaraosuudet soitettiin Kemperin profiloivan vahvistimen läpi. Vaikka kuinka kuuntelisin ja analysoisin, en pystyisi erottamaan soundeja laadukkaasta putkivahvistimesta.

Koska pedaalilautojen ja räkkiefektien johdotus on Custom Boardsin käsialaa, soundi oli kauttaaltaan kunnossa. Kemperilllä syksyn keikkansa soittavat myös Nightwish ja heitä Euroopan-hallikiertueella lämmittelevä Amorphis. Tulevaisuus on täällä, uskottava se on! 

EDIT 26.11. 2015 videoklippi lisätty

Kemper Profiler Rack

Kemperin profiloivan vahvistimen räkkiversio. Kemperin avulla saat tallennettua minkä tahansa vahvistimen ja kaapin yhteissoundin myöhempää käyttöä varten. Säädä kitara- tai bassovahvistin suosikkiasetuksiisi ja vangitse sen soundi ja soittodynamiikka. Kemperin profiloiva vahvistin on viime vuosien vallankumouksellisin uutuus kitaravahvistimien saralla. Ja mikä hämmästyttävintä: se tekee minkä lupaa.
1 690,00 €
Osta

Kemper Profiler PowerRack

Kemperin profiloivan vahvistimen räkkiversio, joka on varustettu päätevahvistimella. Kemperin avulla saat tallennettua minkä tahansa vahvistimen soundin myöhempää käyttöä varten.
2 099,00 €
Osta

Osallistu keskusteluun Kemperistä Custom Soundsin Facebook-sivuilla:

 

Haloo Helsinki Hartwall-areenalla oli visuaalisuuden, mutta myös soundien juhlaa. Kaikki kitaraosuudet soitettiin...

Posted by Custom Sounds Finland on Saturday, 17 October 2015


17.10.2015 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on Jean Sibeliusta fanittava entinen stoner-rokkari, toinen Custom Soundsin omistajista sekä Custom Boards -pedaalilautakonseptin kehittäjä.

TILAA BACKSTAGE-BLOGI SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

comments powered by Disqus