Meidän bändi

Ostin viime vuoden elokuussa itselleni sähkökitaran. Olin soitellut sitä ennen vanhalla akustisella kitaralla, mutta nyt oli aika siirtyä parempaan. Ostaessani kitaran jätin samalla kaikki muut harrastukset, esim. videot, television, tietokoneet ym. Kitaran soitosta on tullut ainoa harrastukseni, soitan sitä nykyään koko ajan ollessani kotona. Monet kavereistani omistavat myös kitaran. Olen saanut muutaman uudenkin ystävän harrastukseni mukana. Olen nyt soittanut noin puoli vuotta, ja alan melkein olla valmis soittamaan bändin kanssa.

Aloin soittaa bändissä, oikeastaan soitan kahdessa bändissä; omassa ja koulubändissä. Koulubändin kanssa harjoittelemme kahdesti viikossa, ja meillä on ensimmäinen keikka koulun kevätjuhlissa, yritämme harjoitella lujasti ennen sitä. Toisen bändini kanssa emme ole niin pitkällä vielä. Toisen bändini muut jäsenet ovat: Tony, Topi, Ville ja yksi Kivenlahdessa asuva jätkä, jonka nimi ei muistu mieleen. Yritämme harjoitella joka viikonloppu, jos mahdollista. Koulubändiini kuuluvat Hakki, minä ja Sämä.

Harjoittelumestat ovat molempien bändien kanssa hoidossa. Koulubändin kanssa harjoittelemme koulun auditoriossa, ja oman bändin kanssa harjoittelemme rumpalin luona Kivenlahdessa. Laitteistopuoli on tällä hetkellä heikohkoa, mutta kesällä tilanne paranee, kun pääsen töihin ja saan tarpeeksi rahaa vahvistimien ostoon. Tulevaisuus voi olla soittamisen kannalta aika hankalaa. Tuskinpa keikkoja heruu päättäjäisten jälkeen kummankaan bändin kanssa, mutta pitää vain harjoitella ja toivoa parasta.

Opettaja: Olet kehittynyt todella huimasti kirjoittajana viime syksystä. Yritä jatkaa myös muiden äidinkielen osa-alueiden kanssa samalla tavalla. Onnea myös soittoharrastuksellesi!

Arvosana: 8-

10.2.2016 Kimmo Aroluoma
(28 vuotta vanha äidinkielen ainekirjoitus löytyi hiljattain lapsuudenkotini senkin laatikosta. Sen on raapustanut 16-vuotias aloitteleva kitaraintoilija, joka jaksaa edelleenkin kirjoittaa soittimista ja bändeistä.) 

LISÄÄ AIHEESTA:

comments powered by Disqus