Miltä kuulostaa, kun monta vahvistinta soi yhtä aikaa?

Antti Toivainen on kitaristi, mutta myös HIM:in ja Nightwishin kitarateknikko. Hänen oma bändinsa, The ASAP´s julkaisu juuri toisen levynsä. Bändi soittaa 70-lukulaista rokkia, jossa Antti myös laulaa kitaransoiton ohella. 

Antti on yksi Custom Soundsin vakioasiakkaista. Vaikka tarjouduin tekemään hänelle pedaalilaudan, halusi hän tehdä sen itse. Meiltä hän löysi siihen tarvikkeet ja hieman konsultaatiota laudan kasausvaiheesta. Lopputulos on erinomainen. Tällä laudalla Antti ohjaa kolmea vahvistinta, joilla kaikilla on oma rooli bändin kitarasoundissa. Koska The ASAP´s on duo, tilaa eri soundeille löytyy kosolti. Tämän Antti hyödyntää oivallisesti sekä soitollaan, että soundillaan. Tsekkaa bändin uusin video (joka on Antin itsensä editoima) alta. Tsekkaa myös muutamia vinkkejä pedaalilaudan rakentamiseen artikkelin lopusta.

31.10.2015 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on toinen Custom Soundsin omistajista ja parantumaton kitaralaite-entusiasti.

TSEKKAA NÄMÄ LAITTEET ANTIN PEDAALILAUDASTA:

  • Fulltone Fulldrive 3 Custom Shop Limited Edition Fulldrive on ollut Antin käytössä jo pitkään ja vieläkin hän luottaa sen luonteikkaaseen overdriveen. Laite on ehtinyt jo kolmanteen versioonsa. Jokaisessa päivityksessä mukaan on tullut pieniä lisäominaisuuksia, mutta alkuperäinen soundi on vielä tallella.

  • Boss RE-20 Space Echo on yksi suosituimpia nauhakaikupedaaleita. Custom Soundsin valikoimassa sen on Bossin ylivoimaisesti suosituin pedaali. Sen salaisuus on soundin lisäksi helpossa käyttöliittymässä. Tärkeimpiä säätöjä pääsee vääntämään itse, eikä niitä ole hukutettu valikkojen uumeniin.

  • Radial Engineering Tonebone BigShot ABY Antti halusi pienikokoisen vahvistinvaihtajan Lehlen P-Splitin kaveriksi. Tällä Antti vaihtelee kolmatta vahvistintaan päälle ja pois, tarpeen mukaan.

comments powered by Disqus