Pedaalilautagalleriamme on entistä ehompi ja nopeammin selattavissa. Olen päivittänyt galleriaan myös vuosina 2011–2013 tekemiäni pedaalilautoja, joiden kuvia ei ole aiemmin julkaistu. Galleria päivittyy jatkuvasti. Teemme uusia lautoja joka viikko, vanhoja modifioidaan, uusia videoita lisätään ja tekstejä tarkennetaan. Gallerian tavoitteena on inspiroida soittajia ajattelemaan omaa soundiaan kotimaisten, tuttujen esimerkkien kautta.

Lue lisää

Ennestään tuttujen biisien opettelu kitaralla on hauskaa puuhaa. Olet saattanut kuulla jonkin kappaleen satoja kertoja tarkemmin ajattelematta, miten sen riffi soitetaan tai mistä sävellajista se oikeasti menee. Omassa päässä riffi on saanut tietyn muodon, jonka uudelleen arvioiminen ja aivoihin paikoilleen loksauttaminen voi olla hyvinkin inspiroivaa.

Lue lisää

Kun kuulin mahdollisuudesta saada huollettavakseni Albert Järviselle kuuluneen vahvistimen, en meinannut pysyä nahoissani. Kyseessä oli kaksi Fender Twin ‑vahvistinta, joilla maamme kitaralegenda soitti uransa viimeiset hetket, aina kuolemaansa saakka. Miltä nuo vahvistimet kuulostaisivat? Olisiko niissä jäljellä hitunen sitä taikaa, joka teki hänestä maamme kenties arvostetuimman kitaristin?

Lue lisää