Vuoden suurin kitaratapahtuma on ensi lauantaina

Vuoden suurimpaan kitaratapahtumaan on enää vajaa viikko. Jos et ole vielä ruksannut tapahtumaa kalenteriisi, nyt on korkea aika.

Missä: Helsingin Kulttuuritalo
Milloin: lauantaina 10.2.2018

Messut alkavat klo 10.00 aamulla ja päättyyvät klo 16.00.
Tapahtuma on ilmainen.
Tonefestin omat sivut löydät täältä.

Paikalla ovat kaikki kynnelle kykenevät kotimaiset valmistajat, laitteiden maahantuojat, sekä roppakaupalla kitarahenkistä porukkaa.

Esiintymässä on myös monia Custom Boardsin artisteja, joista ainakin nämä ajat kannattaa ottaa talteen:

Klo 12.00-12.30 Juuri ensimmäisen soololevynsä julkaissut Timo Kämäräinen soittaa yläkerran demolavalla. Varusteinaan hänellä ovat kaksi VOX:in AC15 komboa ja Custom Boardsin Timolle räätälöimä pedaalilauta.

Klo 12.30-13.00 Jussi Jaakonaho kertoo pedaalilautansa kokoonpanosta ja soundivalinnoistaan yläkerran demolavalla. Allekirjoittaneenne moderoi ja jututtaa tätä Vintage Guitar-lehdessäkin noteerattua sounditaituria.

Klo 14.15-15.15 Maamme ehkä työllistetyin freelancer-kitaristi Tuomas Wäinölä soittaa ja jutustelee alakerran salissa, joka on varattu klikoita varten. Mukanaan hänellä on Custom Boardsin pedaalilauta numero III.

Päivätapahtuma loppuu kello 16.00, jolloin on aika pitää parin tunnin breikki. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesta vaikkapa ravintola Weeruska, joka löytyy kivenheiton päästä osoitteesta Porvoonkatu 19.

KISAT JATKUVAT klo 18.00 maksullisella iltatapahtumalla, jolloin lavalla nähdään Matt Schofieldin (UK) ja Jackie Vensonin (USA) lisäksi Mikko Kosonen.

Hänen uusi bändinsä Kosmik 5 soittaa Mikon omia sävellyksiä huikean taustabändin kera. Varusteena Mikolla on hänen ykköspedaalilautansa.

Kosmik 5:n keikka alkaa kello 19.15.

CUSTOM BOARDSIN Kimmo Aroluoma ja Eetu Lehtinen ovat paikalla koko päivän. Meillä on Kulttuuritalon alakerran aulassa installaatio, joka näyttää kokoelman tekemiämme boardeja viime vuosilta.

Tulkaa juttelemaan ja jos näette meidät viipottamassa musta Boardsin paita päällä, tulkaa vetämään hihasta ja sanomaan moi.

Itselläni on erittäin hyvä kutina tästä tilaisuudesta ja muistetaan, että mitä enemmän paikalle saadaan porukkaa, sitä varmemmin Tonefest järjestetään myös ensi vuonna.

6.2.2018 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on Backstage-blogin ja Custom Boardsin perustaja.

comments powered by Disqus