Custom Sounds jakaantuu kahtia ja muuttaa uusiin tiloihin

Otsikon tarkoitus on vangita huomiosi, sillä tällä kertaa minulla on tavallista painavampaa asiaa.

Luovun osakkuudestani Custom Soundsiin alkaen tästä päivämäärästä. Olen perustanut uuden yrityksen, joka kantaa nimeä Custom Boards Finland Oy.

Olemme jakaneet maahantuontimme karkeasti kahtia. Meillä on sen verran paljon laadukkaita merkkejä edustettavana, etten ole mielestäni pystynyt antamaan kaikille täyttä huomiotani. Tarkemmalla rajauksellla fokus on helpompi pitää juuri niiden valmistajien laitteissa, jotka minua inspiroivat eniten.

PÄÄTÖS firmamme kahtiajaosta tapahtui jo syksyllä 2016 ja muotoutui valmiiksi viime tammikuussa. Nyt tämä kuukausien valmistelu realisoituu, ja olen tänään avannut Custom Boardsille uuden verkkokaupan:

www.customboards.fi

Ymmärrän toki, että Custom Soundsin brändistä luopuminen on pienoinen riski, sillä olen tehnyt sen eteen lujasti töitä viimeiset vuodet. Vähän kuin lähtisi suhteellisen tunnetusta bändistä ja jatkaisi soittelua omiin nimiinsä.

Haluan käyttää jatkossa aikani entistä korostetummin pedaalilautojen suunnitteluun ja toteutukseen. Koen, että olen parhaimmillani, kun saan ratkoa muusikoiden ongelmia heidän laitteistonsa suhteen.

Sama rajaus koskee uutta verkkokauppaamme, jonka valikoima painottuu entistä selkeämmin pedaalilautoihin, efekteihin, tarvikkeisiin, palveluihin ja oppaisiin, joiden avulla jokainen pystyy tekemään pedaalilautansa itse.

VIISIVUOTINEN puserrukseni Custom Soundilla on ollut antoisaa ja erittäin opettavaista aikaa. Olemme mielestäni saaneet paljon aikaan näinä vuosina, ja piristäneet osaltamme käsitystä siitä, minkälainen 2010-luvun soitinkauppa voisi olla. Haluan viedä tätä ajatusta eteenpäin ja nähdä jatkossa Custom Boardsin enemmänkin palveluntarjoajana.

Kuin alleviivatakseni, että en ole riidoissa entisen kumppanini Jani Marjoniemen kanssa kerron, että Custom Boards ja Custom Sounds muuttivat viime viikonloppuna yhdessä uusiin, isompiin tiloihin. Tätä lukiessasi löydät meidät osoitteesta:

Custom Boards Finland Oy
Kirkkokatu 1 B
00170 Helsinki

Kansan kielellä muutimme Meritullinkatua pari korttelia alaspäin, Alepaa vastapäätä.

Tilamme ovat vieri vieressä ja molemmille on omat sisäänkäyntinsä, mutta tilat yhdistyvät takakautta. Jaamme jatkossakin yhteisen kahvihuoneen, toimistotilat ja verkkokaupan lähettämön. Custom Boards ja Custom Sounds jatkavat siis tiiviisti yhteistyötä, mutta erillisinä yksikköinä.

Uskon, että jakamalla toimintamme helpommin hallittaviin kokonaisuuksiin pystymme palvelemaan muusikoita keskitetymmin ja tarjoamaan korttelissamme yhä monipuolisemman valikoiman soittajia inspiroivia laitteita.

VARSINAISTA myymälää tai kauppaa Custom Boardsilla ei ole.

Meillä on upea ja avara tila, jossa suunnittelemme ja johdotamme pedaalilautoja. Meiltä voi noutaa nettitilaukset ja paikan päälle voi tulla ostamaan mitä tahansa pedaalilautoihin liittyviä tuotteita. Kaikki konsultaatiot ja palvelut tapahtuvat kuitenkin ajanvarauksella.

Jos sinulla on ongelma nykyisen laitteistosi kanssa, soita tai meilaa etukäteen. Jos tarvitset apua pedaalilautasi kokoonpanon kanssa, soita tai meilaa etukäteen. Jos haluat, että kasaamme sinulle pedaalilaudan, soita tai meilaa etukäteen. Jos sinulla on niin sanotusti ”tilanne päällä”, tule kolkuttelemaan ovea, ja autamme sinua varmasti.

Haluamme keskittyä Custom Boardsilla entistä enemmän yksilölliseen muusikoiden palvelemiseen, inspiroimiseen ja auttamiseen. Sellaiseen, mitä ei saa internetistä.

1.8.2017 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on Custom Boardsin ja Backstage-blogin perustaja.

comments powered by Disqus