Uutinen äkillisestä poismenostasi yllätti minut eilen täysin. Vielä perjantaina olin googlannut innokkaana uutisia uudesta kirjastasi ”1917”, jonka oli määrä ilmestyä viime keskiviikkona. Nyt ymmärrän, miksi se on myöhässä. Niin ikään olin eilen rientänyt postilaatikolle nappaamaan Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen käsiini, selannut sen läpi ja toivonut, että se olisi sisältänyt taas yhden pitkän artikkelisi, joihin olin niin kovasti ihastunut.

Lue lisää

Harva levy on niin legendaarinen, että sen kitarasoundeista tehdään oma efektipedaali. Yleensä pedaalit saavat innoituksensa eri vahvistimista tai studiolaitteista, mutta Keeley Dark Side ‑pedaalin tapauksessa inspiraation lähteenä on kokonainen levy – tai pitäisikö sanoa instituutio, sillä Pink Floydin The Dark Side of the Moon edustaa monille kokonaista aikakautta ja länsimaisen studiotyöskentelyn huipentumaa.

Lue lisää

Tutustuin Kämäräisen soittoon syvemmin viime kesänä Kingston Wall -keikan yhteydessä, jossa Timon esiintyminen oli sanalla sanoen valloittavaa. Hän soittaa myös kitaraa Olavi Uusivirran bändissä ja tuoreella Saimaa-yhtyeen levyllä. Kaiken kukkuraksi Timo julkaisi juuri tuoreen sooloprojektinsa kanssa suomeksi lauletun singlen. Mistä tämä musikaalisuus ja multilahjakkuus oikein kumpuaa?

Lue lisää

Ladataan…