Linde Lindström esittelee soittotekniikkaansa – mukana kaksi julkaisematonta biisiä

HIM:in kitaristina tunnetuksi tullut Linde Lindström valmistelee parhaillaan kolmatta soololevyään nimellä Daniel Lioneye. Kuulemme kaksi näytettä vielä julkaisemattomalta äänitteeltä.

Linde kertoo myös efektien roolista oman kitarasoundinsa luomisessa. Hän on aina perustanut soundinsa rankkojen fuzzien käyttöön. Kuulet, miten efektien yhteispelillä saadaan aikaan yksi Suomen tunnistettavimmista kitarasoundeista.

Seuraa Custom Sounds -koulutuksia nettisivuiltamme, tai ryhdy Backstage-blogin tilaajaksi jolloin saat ensimmäisenä tiedon, kun seuraava koulutus julkaistaan.

21.3.2016 Kimmo Aroluoma
Kirjoittaja on Brian Enon avulla itsensä elinvoimaisena pitävä entinen stoner-rokkari, toinen Custom Soundsin omistajista sekä Custom Boards -pedaalilautakonseptin kehittäjä.

TILAA BACKSTAGE-BLOGI SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

POIMINTOJA LINDEN PEDAALILAUDASTA:

Black Arts Toneworks Pharaoh Fuzz

Viime aikojen kehutuin uusi fuzz-pedaali, erityisesti raskaamman musiikin soittajien suosiossa. Erittäin monipuolinen fuzz, joka ei sotke kitarasi ja vahvistimesi perussoundia. Pharaohin komponentit pystyvät välittämään kaikki soittimestasi tulevat taajuudet eteenpäin. Toimii myös alavireisillä kitaroilla ilman botnen heikkenemistä.
195,00 €
Osta

Mad Professor PCB Evolution Orange Underdrive

Mad Professor Evolution Orange Underdrive ottaa soundistasi säröä pois, eli toimii päinvastoin kuin overdrivepedaalit. Saat puhdistettua särölle säädetyn vahvistimesi soundin. Voit puhdistaa soundin mieleiseksesi ja säätää eri taajuusalueita, mikä ei ole mahdollista kitaran volumepotikalla.
169,00 €
Osta
comments powered by Disqus